top of page
Brush-20.png

INFO

WAAR IS VILLE EN VERT?

Hoe geraak je er met de fiets?

 

Zie www.fietsnet.be om een route uit te stippelen naar Ville en Vert.

 

Hoe geraak je er met de auto?

 

Het festival vindt plaats op het festivalterrein in de Burgstraat, dichtbij het rondpunt van Nieuwburg in Assenede. Om zo snel mogelijk op de parking te geraken, neem je de E34/N49 afrit Nieuwburgstraat/N458 (Assenede). Eens je de afslag hebt genomen, zet je best je GPS uit en volg je de Ville en Vertsignalisatie ‘PARKING’. De parking bevindt zich in de Burgstraat, naast het festivalterrein. Op de parking is er ook een kiss & ride-strook voorzien. Deze kan enkel gebruikt worden om festivalgangers te laten in- of uitstappen. Parkeren is slechts toegelaten voor vijf minuten.

 

We raden af om in het centrum of in omliggende straten te parkeren. Tegen foutparkeerders wordt streng opgetreden: de politie zal verbaliseren en indien nodig voertuigen laten wegslepen!

 

De parking is betalend. Dit kost €5 voor een volledig weekend.

location.jpg

TICKETINFO

Ville en Vert tickets

 

Koop hier je tickets en mis niets van Ville en Vert op 13 + 14 september 2024.

 

Voorwaarden

 

Tickets voor Ville en Vert kunnen alleen worden gekocht via onze website, die je naar onze officiële ticketshop leidt. Alleen zo ben je zeker dat je de juiste tickets koopt.

 

Tickets kunnen niet ingeruild worden. Wanneer je een ticket of de code op het ticket verliest, moet je een nieuw ticket kopen. De organisatie van Ville en Vert, de partners en vrijwilligers zijn niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of ongevallen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor gevolgen van onvoorziene weersomstandigheden of overmacht.

Via ticketswap kan je jouw tickets verkopen. Daar wordt er de kans gegeven om de tickets opnieuw te personaliseren.

DE FESTIVALWEIDE

Openingsuren Ville en Vert

 

Kassa

Vrijdag 13 september: 17u00 - 01u30

Zaterdag 14 september: 16u00 - 01u30

 

Festivalterrein

Vrijdag 13 september: 17u00 - 03u00

Zaterdag 14 september: 16u00 - 03u00

 

Handige info

 

Op een aantal plaatsen op het festivalterrein voorzien we bonnen-standjes. Daar kan je bonnen aankopen waarmee je over het gehele terrein drankjes of hapjes mee kunt kopen. De bonnen zijn te betalen met een bankkaart, creditcard, Payconiq of cash!

 

Belangrijk: de bonnenstanden sluiten 30 minuten voor het einde van elke dag.

 

Do’s and don’ts

 

 • Ville en Vert wordt georganiseerd in een maïsveld, vuurtjes worden niet toegelaten. Omdat het festival gelegen is in een groen kader is het van groot belang dat het zoveel mogelijk afvalvrij wordt gehouden. Dit geldt voor het festivalterrein, parkings en de omliggende straten.
   

 • Glas, blik, plastic flessen, kartonnen drankverpakkingen worden absoluut niet toegelaten op het festivalterrein. Gelieve zelf geen eten en / of alcoholische dranken binnen te brengen. Er is een groot catering aanbod op het festivalterrein. De prijzen zijn democratisch.
   

 • Wanneer bezoekers gevat worden met drugs of verboden wapens, zal de politie verwittigd worden die een proces-verbaal zal opstellen. De boete zal onmiddellijk moeten betaald worden, de security zal het toegangsbandje afnemen en de toegang tot het festival ontzeggen.
   

 • De bezoekers kunnen aan de ingang worden gefouilleerd. Diegene die zich daar niet aan onderwerpt kan de toegang worden geweigerd. Stokken, scherpe voorwerpen en gevaarlijke voorwerpen zijn verboden. Honden en overige huisdieren zijn niet toegelaten op het festivalterrein en de camping. Andere festivalbezoekers kunnen hier problemen mee hebben en dit willen wij vermijden.
   

 • Ville en Vert serveert u een breed muziekaanbod. Niet toegelaten zijn voorwerpen die geluid produceren zoals muziekinstrumenten, toeters, ...
   

 • Er is een betalende parking voorzien naast het festivalterrein. Er is ook een fietsenparking voorzien aan de toegang tot het festivalterrein. Je kan er je fiets gratis achterlaten.
   

 • Op het terrein is er permanentie voorzien van het rode kruis. Bij ongevallen kan je je wenden tot hen.
   

 • Het verdelen/uitdelen van flyers is verboden (op de parking en het festivalterrein). Ook is het verboden om affiches op te hangen op het festivalterrein. Wel kunnen collega-organisatoren contact opnemen i.v.m. de voorwaarden!
   

Meer info kan verkregen worden via info@unexpectedevents.be

GEHOORBESCHERMING

Oordopjes

 

De organisatie van Ville en Vert voorziet gratis oordoppen. Het dragen van oordopjes wordt geadviseerd om gehoorschade te voorkomen. Deze zijn tijdens het festival gratis te verkrijgen aan de bonnekeskoten en aan de inkom.

 

Hoofdtelefoons voor kinderen

 

De enige voorwaarde voor toegang voor kinderen onder 12 jaar, is dat deze gehoorbescherming dragen en begeleid worden door een volwassene.

De locatie

 

Het idyllische Assenede ligt in de provincie Oost-Vlaanderen.
De gemee
nte ligt in de regio meetjesland.
Het festivalterrein vind je in de Burgstraat, dichtbij het rondpunt

van Nieuwburg en ongeveer 2km van het centrum.
Belangrijk gegeven: Het festival vindt plaats in een maïsveld!

bottom of page